Blueberry Garden - the first EXO XiuMin Vietnamese Fansite
안녕하세요 ♡ Have a nice time at Blueberry Garden
Blueberry Garden - the first XiuMin Vietnamese Fansite
  • Music

You are not connected. Please login or register

[Trans] 150813 EXO M XiuMin @ Star cast “Trend’s core 'EXO Life of Research'

Go down  Message [Page 1 of 1]

Star Cast "tâm điểm xu hướng về khảo sát cuộc sống của exo"


▶ Who : Xiumin. Real name Kim Minseok. Nickname ‘muggle killer.’ A figure of speech from the movie ‘Harry Potter,’ his nickname means that he is a magical person that can even make a ‘muggle,’ an ordinary person, into a fan.

▶ Where : Born in March 26, 1990. He was born in Gyeonggi-do, Guri. He graduated from Guri Inchang High School. Instead of entering college, he put his all into becoming a singer.

▶ When : He entered SM Entertainment by winning second place in SM’s EverySing Contest’ in 2008. He lived a trainee lifestyle for four years. Although he’s Korean, he was chosen as an ‘EXOM’ member.

▶ What : With versatile skills, he is in charge of both vocal and rap. Like ‘EXO’s’ eldest hyung(?), he does not have any morning sleep. He is the only member that is a morning person within ‘EXO.’

▶ 11R

Suho about Xiumin : He’s clean, gentle, manly, and a cool member that always does his best.

Kai → Xiumin : Meerkat. Although his appearance is cute, he is a hyung that protects us.

Kris → Xiumin : A cool member that is thorough with his self maintenance.

Lay → Xiumin : A hyung that takes care of his dongsaengs very well.

Chanyeol → Xiumin : He’s clean and hard-working.

Baekhyun → Xiumin : A cute, delicate, and kind personality that is unlike an eldest hyung’s. He thinks of the members a lot and always works hard.

D.O → Xiumin : He takes care of himself well.

Tao → Xiumin : A hyung that will always take care of me.

Chen → Xiumin : He’s neat and honest. A reassuring eldest hyung.

Luhan → Xiumin : He’s clean and neat.

Sehun → Xiumin : Like the eldest hyung, he’s the most adult like.

▶ Xiumin’s keyword : Commonly acknowledged was ‘eldest hyung.’ He has the most adult like personality amongst the members. There were a lot of dongsaengs that follow the reassuring hyung. Amongst those, Baekhyun sent his infinite faith by stating “he thinks of the members a lot.”

A newly known fact is that he is ‘in charge of cleaning.’ There were also a lot of talk about ‘neat,’ ‘clean,’ ‘diligent,’ etc. In reality, Xiumin is the type that enjoys cleaning the dorm. He also enjoys dishwashing. He is the icon of setting an example by cleaning instead of his dongsaengs.
▶ Ai: Xiumin. Tên thật Kim Minseok. Biệt danh 'muggle killer'. Ý tưởng xuất phát từ bộ phim "Harry Potter", biệt danh này có nghĩa rằng anh ấy là một nhân vật có phép thuật biến những người bình thường trở thành fan hâm mộ của mình.

▶ Ở đâu: Sinh ngày 26/3/1990. Tại Gyronggi-do, Guri. Tốt nghiệp trường trung học Guri Inchang. Thay vì học đại học, anh đã hiện thực hóa ước mơ làm ca sĩ.

▶ Khi nào: Anh tham gia vào tập đoàn SM bởi chiến thắng ở vị trí thứ hai trong cuộc thi EverySing do chính SM tổ chức năm 2008. Anh đã được đào tạo bốn năm trời. Mặc dù là người Hàn Quốc nhưng anh đã chọn hoạt động như một thành viên của EXOM.

▶ Những gì: Với rất nhiều tài năng tiềm ẩn, anh ấy đảm nhiệm vị trí hát lẫn rap. Là người anh lớn tuổi nhất, anh ấy không ngủ nướng mỗi sáng. Anh là thành viên duy nhất thức dậy sớm trong EXO.

▶ Các thành viên nói về Xiumin:

Suho: Anh ấy sạch sẽ, lịch thiệp, đàn ông, và là thành viên luôn luôn cố gắng hết sức mình trong mọi mặt.

Kai: Chú chồn đất Châu Phi. Mặc dù hình tượng thì dễ thương nhưng thực ra là người anh lớn luôn bảo vệ chúng tôi.

Kris: Một thành viên tuyệt vời từ trong chính con người cậu ấy.

Lay: Anh cả chăm sóc các em rất tốt.

Chanyeol: Sạch sẽ và chăm chỉ.

Baekhyun: Một người dễ thương, ngăn nắp và tốt bụng mà nhìn qua chẳng giống như lớn tuổi nhất gì cả. Anh ấy chăm lo cho các thành viên rất nhiều và luôn chăm chỉ.

D.O: Anh ấy chăm sóc bản thân rất tốt.

Tao: Một người anh luôn chăm sóc tôi.

Chen: Anh ấy gọn gàng và chân thành. Một điểm tựa vững chãi.

Luhan: Cậu ấy sạch sẽ và ngăn nắp.

Sehun: anh ấy rất trưởng thành, đúng kiểu một người anh lớn

▶ Từ khóa của Xiumin: Được biết đến như người anh cả. Anh trưởng thành nhất trong số các thành viên còn lại. Có rất nhiều cậu em coi anh là chỗ dựa tinh thần. Baekhyun có niềm tin vĩnh cửu rằng "Anh ấy suy nghĩ cho các thành viên khác rất nhiều"

Một sự thật mới được tiết lộ là anh còn giữ vai trò người dọn dẹp. Các thành viên khác nhắc khá nhiều đến những từ như "sạch sẽ", "ngăn nắp", "có tổ chức", vân vân... Xiumin thuộc kiểu người yêu thích sự sạch sẽ trong kí túc xá. Anh cũng thích rửa bát. Anh ấy là biểu tượng của sự gọn gàng ngược lại với những đứa em của mình.

source: Naver
translation cr; nahbit + zesha @ exok-trans
vtrans by LyMew + Bonnie
please take out with full credits


-----------Blueberry Gardener-----------


View user profile http://xiuminionsvn.forumvi.com

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum