Blueberry Garden - the first EXO XiuMin Vietnamese Fansite
안녕하세요 ♡ Have a nice time at Blueberry Garden
Blueberry Garden - the first XiuMin Vietnamese Fansite
  • Music

You are not connected. Please login or register

[Trans] 240613 Interview - ‘Storm Growth’ EXO, Wolves’ Outcry “We Still Have a Way to Go” - XIUMIN PART

Go down  Message [Page 1 of 1]-I think this year is EXO’s year. Aren’t you piling a lot of records although it’s your first official album.

“After the release, for one week we recorded 118,000 cds on the Hanteo charts. On KBS 2FM ‘Super Junior’s Kiss the Radio,’ the listener board was down and there were over one hundred thousand posts posted. When I see things like this, I think that our reaction must be hot (laughter).” (Xiumin)

-What does EXO do in everyday life. If you had a hobby.

“Because the place we live is close to the Han river, we go there often to bike ride or play basketball. We like playing soccer and badminton as well and we also go shopping by ourselves at night too.” (Xiumin)

-What does EXO do in everyday life. If you had a hobby.

“There’s no thing called falling in love at first sight but while meeting, I like a person that can relate with me.” (Xiumin)
-Tôi nghĩ năm nay chính là năm của EXO. Các cậu đã đánh bại rất nhiều đối thủ mặc dù đây chỉ mới là album chính thức đầu tiên.

“Sau khi phát hành, chỉ trong một tuần chúng tôi đã đạt được 118 000 cds trên bảng xếp hạng của Hanteo. Tại chương trình Kiss the Raido của Super Junior trên đài KBS 2FM, diễn đàn của thính giả đã bị sập và có hơn hàng trăm nghìn bài được đăng. Khi trông thấy điều này, tôi nghĩ rằng chắc là chúng tôi phải hot lắm (cười lớn).”

- EXO thường làm gì mỗi ngày. Nếu như bạn có sở thích nào đó.

“Bởi vì nơi chúng tôi ở khá gần sông Hàn, chúng tôi thường đạp xe hoặc chơi bong rỗ. Chúng tôi cũng thích chơi đá bong và cầu lông nữa, buổi tối thì lại đi mua sắm riêng.”

- Tôi khá tò mò về mẫu người lý tưởng của các thành viên.

“Không có gì gọi là tình yêu sét đánh nhưng khi gặp mặt, tôi thích một người có những điểm/cùng quan điểm giống như tôi.”

source: eNEWS
translation cr; nahbit @ exok-trans
Vtrans: Bonnie
please take out with full credits


-----------Blueberry Gardener-----------


View user profile http://xiuminionsvn.forumvi.com

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum