Blueberry Garden - the first EXO XiuMin Vietnamese Fansite
안녕하세요 ♡ Have a nice time at Blueberry Garden
Blueberry Garden - the first XiuMin Vietnamese Fansite
  • Music

You are not connected. Please login or register

[Trans] 180413 EXO M Xiumin @ Luhan's birthday

Go down  Message [Page 1 of 1]

BonnieJung

avatar
Designer
Designer

♥ Xiumin trông rất ốm. Khuôn mặt anh ấy là nhỏ nhất trong cả 5 người. Và anh ấy cực kì dễ thương.

Xiumin is really too skinny. His face is one of the smallest among the 5. And he was super cute.


♥ Một tấm poster "Happy birthday" đã rơi xuống, Xiumin muốn dán nó trở lại nhưng anh không đủ cao. Thế là Luhan và Chanyeol đã giúp anh. Chanyeol đã dán lại như cũ còn Luhan thì xoa đầu và ôm anh, Xiumin đã giả vờ như đang khóc ~~ = =

A 'Happy birthday' poster dropped, Xiumin wanted to stick it back but he isn't tall enough. So Luhan & Chanyeol helped him. and Chanyeol put it back up while Luhan patted Xiumin’s head and hugged him, xiumin then pretended like he was crying~~

♥ Khi Chanyeol làm động tác lượn sóng, Xiumin đã đi ra phía trước và cố gắng vén áo Chanyeol lên, nhưng mà đã bị chặn lại mất rồi.

When Chanyeol was gonna do the wave, Xiumin went ahead and attempted to lift up Chanyeol's clothes,but it was blocked.

♥ Minseok đã nói với Luhan rằng "cậu là người bạn Trung Quốc chỉ một và duy nhất của tớ.". Các fan đã hô "Kris!!" và Minseok trả lời rằng "Kris là người Canada, nên cậu ấy là người bạn Canada của tôi." Anh cũng cảm ơn Luhan vì đã luôn quan tâm đến anh khi hoạt động ở Trung Quốc.

Minseok told luhan, 'you're my one and only chinese friend (same-aged friend)'. the fans said, 'kris!!!' and minseok replied, 'kris is canadian by nationality so he's my canadian friend.' he also thanked luhan for always taking good care of him when they have activities in china.

♥ Xiumin cứ cười như điên vì các thành viên đang chọc ghẹo anh về vấn đề chiều cao nhưng Chanyeol và Luhan đã có mặt kịp lúc để giải cứu.

Xiumin was laughing like crazy because some of them were teasing him about his height but Chanyeol and Lu Han were there to the rescue

Xiumin was laughing like crazy because some of them were teasing him about his height. Xiumin keeps whispering to Luhan

♥ Khi Chanyeol và Baekhyun hát, Luhan đánh Lay và Xiumin với một cái búa hình sh!t =)).

when chanyeol and baekhyun were singing, luhan beat lay and xiumin with the poop hammer.

♥ Lay thì cứ đơ ra còn Xiumin thì hòa mình vào cùng nhịp beat của Luhan, buổi tiệc tối hôm nay thật sự rất dễ thương.

Lay remained in JPG form while Xiumin popped his chest along with Luhan's beat, tonight's party was really cute

♥ Khi Minseok quay người lại để chọn câu hỏi, các fan cứ khen là anh thật dễ thương nhìn từ phía sau. Baekhyun bảo rằng cậu có thể nghe thấy mọi người khen Minseok dễ thương thế nào, nên cậu cũng muốn cho mọi người thấy phía sau của mình nữa

while minseok had his back turned picking a question the fans kept on talking about how cute he looked from the back. baekhyun said that they could hear everyone going on about how cute minseok is so it made him want to show his back to the fans too.

♥ Tình bạn giữa Xiumin và Luhan thật đáng yêu. Họ luôn gật đầu với nhau như thể đang trò chuyện thông qua suy nghĩ vậy. TT___TT

Xiumin and Luhan's friendship is cute. They always nod at each other like they're talking with their minds only.

♥ Baekhyun liên tục ca ngợi làn da của Luhan, còn Xiumin thì xoa má của cậu.

Baekhyun kept on praising Lu Han's skin awhile ago and Xiumin kept on rubbing his cheeks.

♥ Buồn cười là khi Luhan và Lay đang chuẩn bị hát một câu thì Xiumin lại tò mò về điều đó, rồi anh ấy phá lên cười lần nữa.

The funny part was when Lu han and Lay were about to sing a line and Xiumin was a bit curious about it and he started laughing again

♥ Luhan không giỏi làm kiyomi. Cậu liên tục chỉ vào Xiumin nhưng cuối cùng lại làm cùng Baek.

Lu han isn't really good at kiyomi. He keeps on pointing xiumin but after he still did it with Baek.

♥ Tôi thật sự không biết Xiumin đã thì thầm điều gì với Luhan mà khiến quai hàm của cậu ấy muốn rớt ra luôn, và cậu ấy đã cười khúc khích.

I really don't know what xiumin whispered to Lu han that made his jaw dropped and he chuckled for a second.

♥ Minseok đã cầm tờ giấy câu hỏi mà anh ấy chọn một cách rất đáng yêu với cả hai tay, rồi tiến đến Luhan và dán lên ngực cậu ấy.

minseok held the post-it he picked cutely with two hands, went up to luhan and stuck it onto luhan's chest.

♥ Sau khi Luhan nói rằng cậu được ban tặng một làn da đẹp từ khi chào đời, Minseok giật mic và bảo "Tớ sẽ nói luôn: cậu chính là món quà được ban tặng." Luhan đã cười và ôm anh.

after luhan said that he was gifted with good skin from birth, minseok got the mic and said, "i'll say it: you're really gifted." luhan laughed and hugged him.

♥ Khi Xiumin nhìn bảng câu hỏi, anh đang đưa đẩy cánh tay của mình, nên Chanyeol đã làm vẻ mặt "anh ấy thiệt ngốc" với các fan phía sau lưng Xiumin.

As Xiumin looked at the questions board, he was swaying his arms so Chanyeol made a "he's so silly" expression to fans behind Xiumin's back

♥ Khi Chanbaek hát bài "She's there", trông họ hơi ngượng ngùng nhưng Luhan, Lay và Xiumin thì lại vỗ tay và lắc người ở phía sau ~

As Chanbaek sang "she's there" they seemed a little embarrassed but Luhan, Lay and Xiumin were clapping and waving at the back~

♥ Xiumin trông hơi buồn và duỗi thẳng tay, nhìn tấm banner. Chanyeol quay trở lại với các fan và làm mặt ngốc.

Xiumin looked really upset and stretched his arms and gazed at the banner. Chanyeol turned back to the fans and made a goofy expression.

♥ Khi Minseok đang gửi lời chúc mừng sinh nhật của mình, Luhan so sánh đầu của mình và Minseok, chỉ ra sự khác biệt về chiều cao của cả hai. Để thoát nạn, Minseok đã trèo lên đứng trên một cái ghế.

when minseok was giving his bday message, luhan was comparing his and minseok's heads, pointing out their height difference. to escape, minseok climbed on top of a chair.

Cre: EXOXOXOPLANET, luluhannnn, _fanxing, haru_文学少女小丁丁, Mad_Scientist12
V-trans: Bonnie@xiuminionsvn

TAKE OUT WITH FULL CREDIT


-----------Blueberry Gardener-----------

"Because I’m doing something that I like to do, and the members are always together, it’s still pretty active.
My parents will also give me a fixed support and encouragement so I’m able to quickly adjust the state of my mind."

-XiuMin at Pop Magazine 539th Issue Interview-

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum