Blueberry Garden - the first EXO XiuMin Vietnamese Fansite
안녕하세요 ♡ Have a nice time at Blueberry Garden
Blueberry Garden - the first XiuMin Vietnamese Fansite
  • Music

You are not connected. Please login or register

[Fanacc] 140313 Xiumin at SM building

Go down  Message [Page 1 of 1]


the front door of sm is frosted so you can only see someone when they’re right on the door, and sometimes before the manager comes down and boys are waiting in the lobby by themselves they will do some fan service at the door like posing or something. honestly, i don’t like it because it makes the fans too excited and aggressive and i always get pushed really hard when they do it.

anyway tonight the boys decided to do some fan service at the door again since they were alone without the one manager who was with them, ym, so chanyeol was peeking out and fans started to scream. both kyungsoo and minseok laid flat on the door and chanyeol started to throw his hat and fans were screaming really loudly, taking pictures and starting to become really aggressive. you could hear the boys laughing and talking loudly in the lobby too, pleased with themselves at making the fans all excited and chaotic.

well just at that time, hk (who isn’t working with our boys tonight) came pushing through the crowd and he was already really pissed off at how chaotic fans were being. he was looking around at the fans like “wtf” and scolded them really harshly. he then went to open the door, but right when he was standing in front of the door to press the open button, minseok put his butt on the door and wiggled it right in front of what he thought would be the fans but was actually pretty much hk’s face.

hk suddenly opened the door just as chanyeol was walking towards it and all the boys made faces like O_O and chanyeol u-turned away from the door immediately. at first they were laughing a bit more and greeted hk but when the doors closed it was completely silent for a few minutes in the lobby and then there was no more posing and butt shaking at the door after that. sorry boys but…oops lmao


Cửa trước của SM là cửa kính mờ nên chỉ có thể trông thấy nếu có người nào đỏ đứng ngay trước cửa, và thỉnh thoảng trước khi anh quản lý đi xuống, các chàng trai sẽ phải đứng chờ tại hành lang, lúc đó các anh ấy sẽ làm vài trò fanservice với cái cửa kính như là đứng tạo dáng hay gì đó. Nói thật ra thì tôi không thích trò này tí nào, bởi vì nó khiến fan trở nên phấn khích và hăng máu quá độ, còn tôi thì bị đẩy rất là mạnh khi các anh ấy làm trò.

Dù sao thì tối hôm qua các chàng trai đã quyết định biểu diễn vài màn fanservice với cánh cửa đó, bởi vì họ đang ở đấy một mình và không bị anh quản lý YM giám sát, thế nên Chanyeol đã lén nhìn ra ngoài và fan bắt đầu hét toáng lên. Cả Kyungsoo và Minseok đều nằm dài trên cánh cửa và Chanyeol thì ném mũ của anh ấy đi, fan lại hét lên rất rất là to, vừa chụp hình vừa ngày càng trở nên phấn khích. Thậm chí có thể nghe thấy tiếng cười và cuộc nói chuyện của các chàng trai nữa, các anh ấy đang tự mãn vì đã khiến fan vui và hỗn loạn.

Ngay lúc đó, HK (người đã không làm việc với các chàng trai tối qua) đến băng ngang qua đám đông và anh ta rất bực bội vì sự ồn ào của fan hâm mộ. Anh ta ném một cái nhìn vào fan hâm mộ như thể muốn hỏi “cái quái gì thế” và mắng họ rất nặng. Sau đó anh ta mở cửa, nhưng ngay khi anh ta đứng trước cửa để nhấn nút mở, Minseok đưa mông về phía cánh cửa và nguấy nguấy vì anh ấy nghĩ phía sau cánh cửa là các fan của mình, nhưng thật ra lại là mặt của HK.

HK bỗng dưng mở cửa khi Chanyeol đi về phía trước, tất cả các chàng trai đều có biểu cảm O__O và như muốn bảo Chanyeol nên tránh xa cánh cửa nhanh. Lúc đầu thì các anh ấy còn cười một chút và chào HK, nhưng khi cánh cửa đóng lại thì mọi thứ lại trở nên rất yên ắng trong vài phút tại hành lang, sau đó thì không còn ai tạo dáng hay lắc mông trước cánh cửa nữa. Rất tiếc nhưng … oops lmao.

Cre: twomoans
V-trans: BonnieJung


-----------Blueberry Gardener-----------


View user profile http://xiuminionsvn.forumvi.com

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum